Tuesday, September 30, 2014

Flattop-Peak 2-Flattop


Det var en stor gjeng som skulle gå Flattop, peak 2 og peak 3 i dag, men det var iskald vind og flere minusgrader, så det ble Flattop i sol, peak 2 og tilbake til Flattop igjen før vi gikk tilbake på baksiden.

Snø

Da har vi fått litt snø på fjellene, så får vi se om det fortsatt ligger der når vi skal på tur i morgen.


Sunday, September 28, 2014

Bear Tooth

Koselig med film og pizza på Bear Tooth


Homocide peak and Avalanche peak

Med fem gutter på overnatting ble det lite søvn og det ble ikke stille før i fire-tiden. Men vi prøvde å komme oss av gårde ikke altfor sent for å prøve å komme oss til toppen av Homocide peak som vi har prøvd oss på før men det har vært for dårlig vær. I dag var det strålende sol og frost på bakken da vi startet i halv ti tiden. Det ble 18 km sykling, 15 km hiking, og 1650 stigning, to topper Avalanche (1540) og Homocide (1420 m).  


Homocide peak med rabbit creek i bakgrunn

Turnagain arm i bakgrunn





Avalanche peak 



Vi trodde først vi var på toppen men skjønte etterhvert at det var det spisse fjellet til venstre. Det var heldigvis nærmere enn det så ut ;)


Stupbratt på siden



UAA Green and Gold Gala


Jan sto klar til å ta seg en løpetur da vi kom på at det var galla på den nye hallen på universitetet. Da var det bare å hive seg rundt, pynte seg til green og gold galle i flott ny idretts/konserthall. God mat og drikke og ferdig før klokken ti:) Hjemme hadde Kasper 8 stk på besøk og alle 5 guttene skal ligge over.

Fotball-South-Bartlett


Da knuste Kasper sitt lag Bartlett i første runde i sluttspillet (semifinale i city championship) 51-7.
Kasper kicket, spilte end-reciver og safety. Morsomt å se på:)


Kasper scorer field goal

Saturday, September 27, 2014

Fotball-Service mot South


Nok en seier for South, 35-0, og 5 fieldgoal på Oskar! Kampen begynte ikke før åtte og etter solnedgang. Det ble bare 3-4 grader så iskaldt. Det er bare å finne frem dunskjørtet.


Møtte denne karen på veien:

Friday, September 26, 2014

Dome, Knoya and Kanchee peaks


I dag var mitt første tur med Meetup-gruppe (hike/adventures). Jeg kjente ingen men møttes på Carrs for å kjøre sammen til løypen. Vi var 10 stykker og splittet etterhvert i to grupper i forhold til hvor fort vi gikk. Det ble en åtte timers tur og over 1500 m stigning. Det er alle fjellene du ser rett over bilene og ut til høyre:



Tikisha mountain

Temptation peak




Fra Kanashee mot Knoya og Tikisha

Thursday, September 25, 2014

Steamboat to airstrip


Flotte farger og koselig tur med Tracy og Erin.


Ikke helt Charlie's angels