Friday, February 27, 2015

Løpetur i Prospect Height


Det var mye oppover i starten så alle koser seg på vei hjem. Vi møtte noen i løpegruppen som skulle på fatbike sykkeltur:

Thursday, February 26, 2015

Siste skirenn


De greide å holde det siste skirennet for Middleschool i dag i Kincaid park. De hadde laget en løype på 1.8 km og klasse B og C gikk en runde mens klasse A gikk 2 runder. Det var veldig underholdende å se mange av løperne ned den siste svingede bakken inn i snø som lignet på løs sand. Jeg lo godt av alle de spektakulære fallene ned bakken og på oppløpet. En var så ivrig at han rullet kråke med skiene på, og det var andre utallige morsomme fall. A-gruppen var litt mer erfarne så jeg så ingen fall der. Kasper gjorde det bra og var veldig fornøyd.


Wednesday, February 25, 2015

Alyeska


I dag var siste dag i 'Womens's clinic' og det var nydelig over solen. De greide å gjennomføre et stort slalomrenn nederst i bakken (under skyene) der bl.a universitet fra Utah og New Mexico. I dag var med bare Rachel og meg i vår gruppe så vi fikk instruktøren for oss selv. Hilde kom ned til lunsjen:

Potter to McHugh


Det var snøfritt på løpeturen fra Potter til McHugh i morges:

Tuesday, February 24, 2015

Prospect height

I dag kom det litt snø så det var bra løpeforhold fra Prospect height i kveld. Det startet med nydelig solnedgang og endte i mørket med hodelykter.


Monday, February 23, 2015

Kasper's første kjøretur


Da har minstemann blitt stor nok til å øvelseskjøre og fikk lappen i dag og kjørte fra South High School og hjem! En stolt og fornøyd gutt:)

Video fra Eklutna Lake



Youtube

Sunday, February 22, 2015

Mirror Lake


Vi slapp Jennifer av på Mirror Lake på vei hjem på isfiske bursdag. De hadde fått en baby for et par måneder siden som lå å sov i en stol.



Skøyter på Eklutna Lake


Vi var alene på Eklutna lake og det så litt skummelt ut med vanndammer på vannet men det var tykk is og fantastisk skøyteforhold. Vi gikk et par timer og det kom litt flere folk når vi var på vei tilbake. De hadde ikke vært så bra skøyteforhold der så lenge de kan huske:)