Friday, July 31, 2015

Eli og Oskar's bursdag



Det ble en rolig og avlappende bursdag siden Oskar opererte i går (en ufarlig cyste på ryggen). Det ble litt giga såpebobler, gaver. film, pizza og kaker:


Wednesday, July 29, 2015

Football

Vi kom hjem sent i natt og ungene sov litt utpå før vi måtte dra og registrert Kasper til fotball som begynte i dag og ordne legeerklæring (må ha det for å drive med sport). Det var mange av vennene både fra friidrett, basket og fotball som skulle spille for C team. 

De har endelig begynt å grave tribuner på South nå så håper det kan bli noen hjemmekamper i år;)






Hjemreise

Det ble stille når alle dro og Jan måtte jobbe så vi slappet av på hotellet før flyet gikk på kvelden. Eli ble med Ryan til Disney Hollywood parken som han hadde fått billetter til. Han kom til Florida for å besøke en venn og skal være til søndag. Det ble en 11 timers reise dør til dør og det pøste ned når vi dro så det passet bra og reise da.



Noen hadde litt mer håndbaggsje enn andre med inn på flyet. Set var til og med en sekk på magen:


Tuesday, July 28, 2015

Monday, July 27, 2015

Kennedy Space Center

Turid, Fredrik, Liv, mamma og pappa dro på veldig interessant Kennedy Space Center tur mens vi andre dro på Universal studio.






De tok en rakett simulator;


Trist avskjed

Etter veldig koselig middag måtte vi ta avskjed med hele gjengen som skulle reise tilbake til Trondheim og Stockholm. Det ble en tårevåt avskjed etter en fantastisk ferie.














Golf og shopping

I dag dro Kasper, Oskar, Odin, Bård og Jan  på golf mens resten dro på Premium Outlet International:








Universal studios

Vi tok ekspress avgang fra båten kvart på sju og dro innom hotellet med bagasjen og så rett til Universal Studios. Vi kjøpte Fast Pass til begge områdene og kunne gå forbi alle køene så vi rakk gjennom alle  de store fantastiske karusellene. Det ble 16 karuseller, mange med looper og twister og vanvittige fall. 

Rocket

The hulk

Harry Potter land 






Harry Potter toget



Dropp




Oskar var skuespiller i en film. Han var  arbeider i hvit  hjelm





Vi ble gjennomvåte i alle vannskliene men i 33 grader var det helt greit 



Transformers