Sunday, April 30, 2017

Rundtur i Skarasalen


Dette var en fantastisk tur vi ikke kommer til å glemme! I strålende vær dro vi med ferja kvart over åtte for å komme før den store folkemassen som var forventet på en så strålende skidag. Siden det var en rundtur kjørte vi den ene bilen tilbake til ferjekaja der vi ble kjørt til med båt etter å ha kommet ned til Skara gården.

Det ble mye trening på kick-turn opp til toppen Skarasalen, 155o moh i en utrolig varme. Det ble heldigvis litt bris på slutten. Vi hadde hele dagen så tok oss god tid og kjørte ned dalen 1200 m for å ta ferja i fem-tiden. Dette var en av de få stedene med pudder etter noen varme dager. En uforglemmelig fantastisk dag!

Saturday, April 29, 2017

Kvitegga


Det er 3 Kvitegga i Sunnmørsalpene. Denne turen gikk opp fra Tronheim post rute mellom Hellesvik like etter tunnellen. Toppen er på 1489 moh med fantastisk utsikt bl.a. til Geirangerfjorden.

Friday, April 28, 2017

Blæja


Bursdagsgaven fra Jan var en tur til Sunnmørsaplene. Vi kunne ikke vært heldigere med vær og forhold siden det kom nysnø noen dager før og vi fikk strålende sol. Vi fløy opp tidlig på fredag sammen med Ingrid og Tor Arne og fikk tid til en skitur til Blæja på 1420 moh. Fantastisk tur (ca 1100 m stigning) og pudder på toppen.

Monday, April 24, 2017

Vårlivarden

Det kom en plutselig snøbyge på vei opp men så fikk vi sol på toppen og fantastisk utsikt.