Saturday, October 28, 2017

Skuta (780 moh)


Fin tur opp fra Espelandsvannetvannet i Bjerkheim på en sti (men ikke merking) som var delvis vanskelig å finne. Gikk med kart. Veldig variert og fint terreng.

Monday, October 16, 2017

Salomonsknuten (1033 moh)

Vi startet i tåke og småregn så gleden var stor da vi kom til toppen og tåken lettet. Trolsk stemning da skyene driftet opp fra dalen.













Grubbå (1184 moh)

Endelig kom litt oppholdsvær og Kristin og jeg tok en ettermiddagstur til Grubbå. Det ble villmarkstur med 70 ryper, 4 lemen, 1 død sau og lemen og reven som lusket rundt hytta😊









Puig Cabane (1406 moh)

Vi startet ved soloppgang i åttetiden for å gå til toppen av Puig Cabane, ca 1000 høydemeter. Vi brukte i underkant av 4 timer med en liten halvtime på toppen. 
















Tuesday, October 3, 2017

Haut route Sveits

Vi besøkte Sigurd og Anne Christine i Lausanne og dro derfra med tog til Sion og buss videre til Dixens. Derfra gikk vi i sludd og snø opp til Prafleuri hytten hvor vi lå første natten. Det klarnet på ettermiddagen så Jan og jeg fikk en liten tur videre. Neste dag gikk vi til flotte Dix hytten, hvor vi hadde nydelig lunsj. Derfra kravlet vi oss opp til kammen La Luette i steinur og fikk flott utsikt over Glacier de Giette. Neste dag var en flott tur til Arolla over en bre ( trengte ikke tau) og opp noen stiger over til andre siden. 






















Dusj med utsikt:







Siste dag fra Dix til Arolla


















Så bussturen hjem 





Sion