Saturday, January 31, 2015

Fjell

Fjellene er så flotte med snø på, men ikke så lett å få frem på bilder:  





Crossfit

Denne Lille skjønne valpen var der da vi kom på crossfit trening i dag. Ellers var vi på snøskredkurs igjen og på lørdag blir det med ski i Turnagain som er et populært turområde for randoneski. Det kom til og med litt snø i dag så dette lover godt, 

Friday, January 30, 2015

Løping, ski, couple ski og Ansep extragavanca


Startet dagen med løpetur i nysnø og rosa himmel fra Prospect height. Sener var jeg med Kasper og langrennsgruppen som var på den førse skituren på Hillside. Jeg gikk bakerst for å passe på nybegynnerne. Det var underholdende ned små bakker der alle falt da de ikke greide å svinge. Ellers var noen litt bedre så jeg tok 5 stykker med på ekstra runde og de syntes det var så morsomt og takket for at jeg ble med:) Kasper går med 'ekspertene', men det er bare et par stykker som går aktivt på ski. Han synes det er veldig morsomt.
Etter ski var det rett ut på Ansep extrgavanca for Jan og Kasper, som stilte istedet for meg. I år var det Eugene Cernane, siste mann på månen, Apollo 17, in December of 1972, de fikk hilse på og hade en presentasjon.

Jeg dro pa couple ski og dro hjem til Mary Jane for potluck og bursdagsfeiring:

Løpetur:

Skigruppen på Goldenview:

Dresset opp til ANSEP ektragavansa:

Couple ski:

Wednesday, January 28, 2015

Løping, slalom og langrenn


Full dag i dag med en drøy times løpetur før skiskole i Alyeska. Deretter årets første langrennsløp til Kasper, som kom litt sent til start men synes det var veldig gøy.


Tuesday, January 27, 2015

Tirsdagsgruppen


Endelig nok snø til en bra skitur med tirsdagsgruppen:


Etter ski og kaffe dro Erin og jeg og handlet utstyr til 'Ski for women' i helgen, som er et skirenn til inntekt for vold mot kvinner:

På kvelden var det kurs på visitor senteret, der jeg oppdaget at hun som tar over skiftet mitt på mandag ettermiddag er 87 år! Så jeg er jo rene ungdommen i forhold.

-20 grader

Jan hadde 15 grader på kontoret i dag og Eli og Oskar gikk med jakker inne på skolen. Det er første gang på over et år at vi har under 0 gr Fahrenheit så det er sååå kaldt....brrrr








Monday, January 26, 2015

Sunday, January 25, 2015

Nye ski

I dag har vi vært hele dagen i Alyeska og Jsn har testet forskjellige ski før han endte opp ned Dynastar cham 107. Det var fine forhold men kaldt, -19 går grader og vind.














Fin solnedgang


Himmelen var helt rosa da vi kjørte hjem fra kurset i dag. Kasper og Oskar kom hjem samtidig etter en lang dag i Alyeska og det hadde vært en veldig bra dag:)

Robert Burns Gala


Vi rakk så vidt hjemmom før det var skotsk gala, med feiring av den skotske poeten Robert Burns med wiskey og haggis. Det er mange morsomme taler og skotsk dans etter middagen.

Snøskredkurs


I dag var vi ute i Glen Alps og trente på å bruke beacon og redning av personer tatt av skred. Det var veldig lærerikt! På ettermiddagen var det teori med et snøskredeksperiment